Over ons

Hoi! Ik ben Diny de Fouw, en ik houd ervan om creatief bezig te zijn. Mooikadootje is dan ook ontstaan vanuit deze hobby, naast mijn werk in de ziekenhuis apotheek ben ik hier veel mee bezig. Vroeger heb ik vooral familie en vrienden blij gemaakt met mooie kadootjes, maar steeds vaker kwam de vraag of ik op bestelling mooie kadootjes wilde maken. Dat doe ik nu alweer een paar jaar met heel veel plezier!

Ik maak persoonlijke kadootjes voor verschillende gelegenheden. Van kraamkadootjes tot jubileum geschenkjes, maar ook voor troostgeschenkjes of een kadootje gevuld met liefde kun je bij Mooikadootje terecht. Daarnaast bedruk ik ook truien, t-shirts, kussens, tassen etc.

Isa & Diny

Regelmatig krijg ik hulp van mijn dochters: Evie en Isa. Zij helpen met de website of het maken van kadootjes. Daarnaast verwerk ik de illustraties van Susan Kokx (little luck by suus). Erg leuk om dit samen te doen!

Als er persoonlijke wensen zijn hoor ik dat graag, ik denk graag mee in het creƫren van een kadootje. Deze website is dus bedoeld als inspiratie, een overzicht van wat ik tot nu toe heb gemaakt. Het meedenken in wat de wensen zijn vind ik erg belangrijk.