Verzendkosten en Levertijden

Verzendkosten

De bestellingen worden vanuit Nederland met Post NL verstuurd. De voorkeur gaat uit naar brievenbuspakketpost. De kosten hiervoor zijn €3,95. Je ontvangt een track and trace code als je bestelling op de post is gegaan.  Kleine, lichte en niet breekbare bestellingen kunnen tegen brievenbus tarief als brievenbuspost verstuurd worden. Hierbij kun je denken aan rompertje of mutsje 

Bestellingen die niet door de brievenbus passen worden als pakketpost verstuurd. De kosten hiervoor bedragen €7,50 en je ontvangt ook een track and trace code als de bestelling verzonden is.

Levertijden

De meeste producten worden handgemaakt en wat met aandacht gemaakt wordt heeft tijd nodig. De gemiddelde levertijd van de producten is 1-7 werkdagen. De levertijd is afhankelijk van de voorraad en de persoonlijke wensen. Hierdoor kan de levertijd per product verschillen. De levertijd voor het bedrukken van kleding voor groepen is bijvoorbeeld langer, omdat de kleding eerst nog in de juiste kleur en maat besteld moet worden bij de leverancier.

Heb je het voor een speciale datum nodig? Mail dan Naar info@mooikadootje.nl